Συνάντηση με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών αντιπροσωπείας της παράταξής μας με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Νίκο Τριανταφύλλου, στο γραφείο του στο Νοσοκομείο. Ο κ. Τριανταφύλλου, πριν αναλάβει τα καθήκοντα του διοικητή, υπηρέτησε ως υποδιοικητής στο Nοσοκομείο ενώ είναι δημότης του Δήμου Δελφών.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν να γίνει ενημέρωση από πλευράς διοικητή για την πορεία υλοποίησης του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Νοσοκομείου του Νομού μας, καθώς επίσης και για θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του καθώς και των προοπτικών που υπάρχουν για την παροχή των καλύτερων δυνατών υγειονομικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχή μας.

Δόθηκε έμφαση στο γεγονός της παρουσίας του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών και της μεγάλης επισκεψιμότητάς του, της παρουσίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (μέρους του οποίου ανήκει διοικητικά εντός των ορίων του Δήμου Δελφών), όπως και της εξυπηρέτησης των υγειονομικών αναγκών των δύο σωφρονιστικών καταστημάτων της περιοχής μας, Άμφισσας και Μαλανδρίνου.

Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες συνεργασίας και πρωτοβουλιών που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ του Δήμου μας και του Γ.Ν. Άμφισσας.

Από πλευράς παράταξης, εκτός του επικεφαλής Λουκά Αναγνωστόπουλου, παρευρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και ιατρός-χειρουργός του Νοσοκομείου Αλέξανδρος Κυριακίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Αγγελόπουλος και Νεκτάριος Μίχος και το μέλος της παράταξης και εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Σίμος Θερμογιάννης.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών