Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση της Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών στην Ιτέα

Στις 4 Δεκεμβρίου η παράταξή μας πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην έδρα της Δ. Ε. Ιτέας, στην Ιτέα. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τις θέσεις και τις απόψεις της παράταξης μας καθώς και για τις εξελίξεις και την προετοιμασία της, αναφορικά με τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λουκάς Αναγνωστόπουλος μετά την βασική εισήγησή του, έδωσε τον λόγο στους συνδημότες προκειμένου να τοποθετηθούν. Τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του επικεφαλής, είχαν να κάνουν με την στασιμότητα που παρατηρείται σε πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν την ΔΕ Ιτέας, όπως θέματα επενδύσεων με έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού, την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη των απαραίτητων έργων αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην ανυπαρξία συνεργασίας του Δήμου με το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας που έχει υπό την ευθύνη του την παραλιακή ζώνη, την καθυστέρηση σε σημαντικά έργα υποδομών όπως η ανακαίνιση του Καψάλειου και η ανακατασκευή των οδικών κόμβων εισόδου στην πόλη. Επίσης ενημέρωσε για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος για τον Δήμο Δελφών.

Η συγκέντρωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματιζονται στο εγγύς μέλλον και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών