Προεκλογική Συγκέντρωση στην Πολύδροσο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία προεκλογική συγκέντρωση της παράταξής μας στην Πολύδροσο, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Λουκάς Αναγνωστόπουλος να ενημερώσει τους δημότες για την θέση της παράταξης στα θέματα που απασχολούν την Δ.Ε. Παρνασσού και ταυτόχρονα να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να τοποθετηθούν πάνω στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Αναφέρθηκε κυρίως στην διαρκή υποβάθμιση των χωριών της Δ.Ε Παρνασσού (Πολύδροσος – Επτάλοφος – Λιλαία) καθώς και στην πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής αλλά και των ενδεδειγμένων πρωτοβουλιών προκειμένου να αλλάξει η σημερινή κατάσταση.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην μη υλοποίηση του κορυφαίου έργου του Αθλητικού Κέντρου Παρνασσού στην Πολύδροσο (έργου αναπτυξιακής σημασίας) καθώς και στην μη υλοποίηση του γηπέδου 5*5 στην Επτάλοφο, έργο που εντάχθηκε στο Leader από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Αναφέρθηκε στο έργα που προάγουν τον πολιτισμό και δίνουν τουριστική ανάπτυξη (Οικία Μαρρέ – Πηγές Βοιωτικού Κηφισού – Αγία Ελεούσα – Τείχη Λιλαίας), σε έργα υποδομών όπως η ανάγκη για λειτουργία μονάδας βιολογικού καθαρισμού στην Πολύδροσο αλλά και για την γενική πορεία του Δήμου κατά την τετραετία που διανύουμε με έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας του δημότη.

Παράλληλα προχώρησε με συγκεκριμένο σκεπτικό στην ανάληψη δέσμευσης εκ μέρους του, ώστε με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου 2024-2028, να προχωρήσουν χωρίς χρονοτριβή οι απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου η Δ.Ε. Παρνασσού να ακολουθήσει και πάλι αναπτυξιακή πορεία.

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν με επισκέψεις και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του δήμου μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών