Προεκλογική Συγκέντρωση στη Γραβιά

Την Τρίτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Λουκάς Αναγνωστόπουλος, μαζί με στελέχη της παράταξής μας, επισκέφθηκαν τη Γραβιά, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο επικεφαλής της παράταξης να ενημερώσει τους δημότες για τις θέσεις της παράταξης στα θέματα που απασχολούν την Δ.Ε. Γραβιάς, ενώ ταυτόχρονα να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να τοποθετηθούν πάνω στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Αναφέρθηκε κυρίως στην υπαρκτή ανάγκη για δημιουργία ενός Δημοτικού Διοικητικού Κέντρου με έδρα την Γραβιά όπου με την κατάλληλη στελέχωση με προσωπικό, με μηχανήματα έργου καθώς και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, να μπορεί να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των τριών δημοτικών ενοτήτων του βόρειου τομέα του Δήμου Δελφών (Γραβιάς, Παρνασσού και Καλλιέων). Αναφέρθηκε επίσης στην επιβεβλημένη ανάγκη για δημοτική προβολή των σημερινών εγκαταστάσεων στο Χάνι της Γραβιάς, ενός χώρου με πανελλαδική αναγνώριση, αλλά και για την ανάγκη των απαραίτητων δημοτικών επενδύσεων σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τον αθλητισμό στις όμορφες κοινότητες που απαρτίζουν την δημοτική ενότητα Γραβιάς. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Κερατόραχης, έργου με μεγάλη περιβαλλοντική σημασία που υλοποιήθηκε από την παράταξή μας κατά την περίοδο 2014-2019. Επίσης αναφέρθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης για διαρκή παρουσία ιατρικών υπηρεσιών στις εκεί κοινότητες.

Στην συνέχεια ακολούθησαν τοποθετήσεις-παρεμβάσεις από τους κατοίκους της Δ.Ε. Γραβιάς όπου έθιξαν θέματα που τους απασχολούν.

Την συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών