Βαστάτε ποδαράκια μου!

Τελικά είτε μας έχουν περάσει για ηλίθιους είτε για ιθαγενείς, με το να αναγγέλλουν και από ένα «έργο» κάθε ημέρα οι διοικούντες του Δήμου Δελφών! Δύο μήνες πριν τις εκλογές κυριολεκτικά μας βομβαρδίζουν με παρεμβάσεις!

Ενώ πέρασε μια ολόκληρη τετραετία με όλες τις συνθήκες ευνοϊκές για την εκτέλεση των απαραίτητων έργων υποδομής στον τόπο μας, αλλά δεν «κουνήθηκε φύλλο» κατά το κοινώς λεγόμενο, σήμερα έβγαλαν κι ανακοίνωση για το νέο ειδικό σχολείο της Άμφισσας. Το έργο αυτό θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί αλλά οι λάθος χειρισμοί που έκαναν το έφτασαν μέχρι εδώ. Όπως και με τόσα άλλα έργα.
Πόσες ευκαιρίες είχαν για να είναι ο Δήμος Δελφών πρωταγωνιστής! Κυβερνητική σταθερότητα, πλουσιοπάροχα χρηματοδοτικά προγράμματα , έτοιμες μελέτες, έργα ενταγμένα σε χρηματοδότηση αλλά και δημοπρατημένα, επαρκής οικονομική ενίσχυση του Δήμου για την Covid εποχή, υπηρεσίες με έμπειρα στελέχη. Όμως δεν τους καίγονταν καρφί, μιας και θεωρούσαν ότι είχαν δέσει τον γάιδαρό τους και βάδιζαν σταθερά για μια δεύτερη θητεία.

Τους αρκούσε μόνο η υποτίμηση του πολιτικού αντιπάλου. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς τους πήρε είδηση όλη η κοινωνία ότι όχι μόνο δεν μπορούν να δώσουν τις στοιχειώδεις λύσεις αλλά στην πραγματικότητα είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς, μια μπρος και δύο πίσω!

Γι’ αυτό ας μην δεχτούμε να μας παραμυθιάζουν άλλο, όπως έκαναν και με τα οικονομικά αποτελέσματα του Δήμου μας. Γυρίζουμε σελίδα στις 8 του Οκτώβρη και προχωράμε για να δημιουργήσουμε αυτό που μας αξίζει και για να πείσουμε τους νέους μας ότι μπορούν να παραμείνουν στον τόπο καταγωγής τους!\

Λουκάς Αναγνωστόπουλος