Κλειστό Γήπεδο Ιτέας: Κάνετε ότι δεν ξέρατε, αλλά και δεν ακούγατε!

Α μάλιστα, τώρα ανακαλύψατε ότι η δική μας η μελέτη είχε πρόβλημα…

Μάλλον δεν θυμάστε καλά μερικά πράγματα κύριε αντιδήμαρχε.

Αυτή τη μελέτη αδειοδότησε το ΚΑΣ επί ημερών μας. Αυτή τη μελέτη σας παραδώσαμε έτοιμη (πλήρη και αδειοδοτημένη) τον Σεπτέμβριο του 2019.

Αυτή τη μελέτη παρέλαβε επίσημα το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών τον Οκτώβριο του 2019, επί ημερών σας. Γιατί την παραλάβατε αφού ήταν προβληματική; Γιατί εισηγήθηκε η Τεχνική Υπηρεσία την παραλαβή της αφού ήταν εσφαλμένη; Δεν ήσασταν και τότε αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιτέας και Τεχνικών Υπηρεσιών;

Μ’ αυτή τη μελέτη πήγατε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σας την ενέκρινε (γιατί άραγε;), προκειμένου να υποβάλετε πρόταση στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Μ’ αυτή τη μελέτη ενέταξε τα έργο το Υπουργείο Εσωτερικών στο πρόγραμμα «Φιλόδημος»! Πώς έγινε αυτό;

Εν συνεχεία, μόνοι σας απεντάξατε το Κλειστό της Ιτέας από τον «Φιλόδημο», όταν αντιληφθήκατε με καθυστέρηση εξαμήνου ότι είχατε πετάξει έξω από τον Φιλόδημο το αρχικά ενταγμένο έργο του Αθλητικού Κέντρου Παρνασσού, αφού μόνο ένα έργο μπορούσε να υποβάλει κάθε Δήμος, όπως από την πρώτη στιγμή σας επισημαίναμε ανοιχτά!

Αντί να ζητήσετε ήδη από τον Οκτώβριο του 2019 την αύξηση προϋπολογισμού από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (όπως είχαμε συμφωνήσει εκ προοιμίου με τους κ.κ. Κώστα Μπακογιάννη και Φάνη Σπανό), εσείς τους παριστάνατε τους βαρείς και ασήκωτους και ότι δήθεν θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

Κι αφού φάγατε ενάμιση χρόνο σε μία παρατεταμένη κωλοτούμπα, φτάσατε σήμερα εκεί που σας παραδώσαμε εμείς τον Σεπτέμβριο του 2019 (ας είναι καλά η Περιφέρεια που θέλει να δείξει έργο και όχι να βολοδέρνει μαζί σας…). Κι όμως, από πάνω μας ζητάτε και τα ρέστα που όλα σας τα παραδώσαμε έτοιμα (μελέτες, αδειοδοτήσεις, συμφωνίες χρηματοδότησης με την Περιφέρεια) και που επιβεβαιωθήκαμε 100% όταν σας υποδεικνύαμε δημόσια και ανοιχτά με ποιον τρόπο έπρεπε να κινηθείτε (μιας και δεν ξέρατε, όπως αποδείχθηκε…).

Το θράσος έχει και όρια!

Νεκτάριος Μίχος
Δημοτικός Σύμβουλος
(Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών)

< Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό κείμενο του κ. Τσατσαρώνη >