Συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φωκίδας

Την περασμένη Τετάρτη 21 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας στην Άμφισσα με τον συντονιστή της Ν.Ε. Σάκη Τράκα, τον υπεύθυνο οργανωτικού Λάμπρο Λαμπρόπουλο και τους Άκη Κοϊβαρη και Αντώνη Ιωάννου από τον τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος.

Την παράταξη εκπροσώπησαν ο επικεφαλής Λουκάς Αναγνωστόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Αγγελόπουλος.

Υπήρξε μια ειλικρινής και σε βάθος ανταλλαγή απόψεων για τα τοπικά θέματα, την σημερινή πορεία του Δήμου Δελφών καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή μας για το παρόν και το μέλλον, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τον νέο εκλογικό νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση (Ν.4804/2021) που ψηφίστηκε από την Βουλή στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συντονιστή και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον χρόνο που διέθεσαν καθώς και για τις εποικοδομητικές προτάσεις που κατέθεσαν. Ο επικεφαλής της παράταξης μας εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που μετά από καιρό βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι να συνομιλεί για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με τον τ. διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας Άκη Κοϊβαρη με τον οποίο και για μια πενταετία υπηρέτησαν από κοινού στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών

<><><><><><><><><><>

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας…

Συνάντηση με «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών»

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ν.Ε. με εκπροσώπους της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών»,  τον επικεφαλής της παράταξης Λουκά Αναγνωστόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο Άρη Αγγελόπουλο.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Σάκης Τράκας, ο υπεύθυνος οργανωτικού Λάμπρος Λαμπρόπουλος και από τον τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης, ο υπεύθυνος Άκης Κοΐβαρης και ο Αντώνης Ιωάννου.

Κοινή μας διαπίστωση είναι, πως η αυτοδιοίκηση, εκτός από την αναγκαία λειτουργία του δήμου, για λύση των καθημερινών τοπικών προβλημάτων, έχει και την ευθύνη αλλά και το καθήκον για την προώθηση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

Όμως, τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τον Δήμο Δελφών, αυτό λείπει λόγω κομματικής ιδεοληψίας και ανικανότητας.

Η πολιτική μας κρίση είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική αρχή χωρίς όραμα και άφαντη από όλα τα προβλήματα του δήμου.

Καμιά προσπάθεια δεν έκανε, ούτε πήρε θέση, έκλεισε τα μάτια σε σημαντικά προβλήματα, που αφορούν τους δημότες, όπως για το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας, τη Μαρίνα Ιτέας, τα ΕΛΤΑ, τις τράπεζες, τη στήριξη των επαγγελματιών κλπ.

Επισημάναμε, πως είναι ανάγκη για δημιουργία, μιας μεγάλης, προοδευτικής, δημοκρατικής παράταξης, που θα διεκδικήσει την εκλογή της στο Δήμο Δελφών.

Επιδίωξη μας, είναι να συνεργαστούμε με όλες της δημοκρατικές προοδευτικές δημοτικές παρατάξεις και κόμματα, ώστε ο Δήμος Δελφών να διεκδικήσει όσα δικαιούται, αλλά και του έχουν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τα πολύ σημαντικά που προσφέρει στην Εθνική οικονομία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά, τον Λουκά Αναγνωστόπουλο, αλλά και τον Άρη Αγγελόπουλο, τόσο για το επίπεδο της συζήτησης και των προβληματισμών που έθεσαν, όσο και για την διάθεση, να συνεισφέρουμε όλοι μαζί, για το καλό του τόπου μας.

Εργαζόμαστε όλοι μαζί, για μια τοπική αυτοδιοίκηση, όπου ο πολίτης θα έχει λόγο και άποψη για το μέλλον του.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 
ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ