Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών συγχαίρουν την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας Σοφία Αναγνωστάκου

Ένταξη μελετών ύψους 551.120 ευρώ στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2020 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για μια σειρά σημαντικών έργων που προτείνει το Λιμενικό Ταμείο Νομού Φωκίδας.

Θέλουμε να συγχαρούμε την Πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής του Λ. Τ. Ν. Φ. και Δημοτική Σύμβουλο Σοφία Αναγνωστάκου – Παυλοστάθη που σε σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά της, αρχές του 2020, κατάφερε να εντάξει σημαντικές μελέτες στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με την ένταξη των μελετών πραγματοποιείται το πρώτο σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση σειράς έργων που θα αναβαθμίσουν αισθητά την λειτουργικότητα, την προσβασιμότητα και την αρχιτεκτονική αισθητική της ζώνης ευθύνης του, που αφορά το παραλιακό μέτωπο Ιτέας – Κίρρας, ενώ θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Η Σοφία, στέλεχος της παράταξής μας, κατέχει μία εκ των επτά δημοτικών εδρών της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας με την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών ενώ είναι υπεύθυνη για τον τομέα Ανάπτυξης Λιμένων, Αλιείας και Επιχειρηματικότητας.

Καλή επιτυχία Σοφία και καλή συνέχεια!

Λουκάς Αναγνωστόπουλος
Θανάσης Παναγιωτόπουλος
Άρης Αγγελόπουλος 
Μαίρη Ανδρεοπούλου 
Κρυσταλλία Κώνστα 
Αλέξανδρος Κυριακίδης 
Νεκτάριος Μίχος 
Δημήτρης Ραβάνης 
Θανάσης Τσονάκας