Ο επικεφαλής της Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών, Λουκάς Αναγνωστόπουλος, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο

Επισκέφθηκα σήμερα 22 Οκτωβρίου την έδρα της Π.Ε. Φωκίδας και συνάντησα τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιώργο Δελμούζο. Ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση για αρκετά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ανάμεσα στα άλλα, συζητήσαμε και τα παρακάτω:

1) Θέματα του τομέα υγείας και κυρίως προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

2) Θέματα υποδομών και έργων με κύριο σημείο αναφοράς τις προοπτικές ολοκλήρωσης του Διαγωνίου άξονα Μπράλλου– Γραβιάς-Άμφισσας-Ιτέας Γαλαξειδίου-Ναυπάκτου.

3) Θέματα ενίσχυσης και προστασίας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σ’ αυτές, κυρίως στο κομμάτι του κλάδου του τουρισμού με έμφαση σε αμιγώς τουριστικές περιοχές, που πλήττονται σφόδρα με την πανδημία.

4) Πρωτοβουλίες για την άρση της ιστορικής αδικίας, όπου για την περιοχή της Φωκίδας και του Δήμου Δελφών δεν της αναγνωρίζεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος από τους αρμόδιους φορείς, που έπαιξε κατά την έναρξη της Παλιγγενεσίας.

Δυστυχώς και λόγω των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού, δεν στάθηκε δυνατό, να είναι παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι Κρυσταλλία Κώνστα και Αλέξανδρος Κυριακίδης που αρχικά είχε προγραμματιστεί να παρευρεθούν.

Αποχωρώντας και αφού ευχαρίστησα τον κο Δελμούζο για την συνεργασία, υποσχεθήκαμε να είμαστε σε επαφή για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων που μας απασχολούν.

Λουκάς Αναγνωστόπουλος
Επικεφαλής Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών